Meniu

Sfaturi de calatorie cu animale de companie

Cand mergem in vacanta cu prietenul nostru trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri:



Si prietenul tau cel mai bun merita o vacanta si de aceea trebuie sa luam in considerare ce implica acest lucru. Nu toate animalele sunt demne de a calatori si a petrece o vacanta, la fel oricare vacanta nu este demna de orice animal. Cand va planificati vacanta, va sfatuim sa tineti cont de urmatoarele lucruri:
Pot sa imi las prietenul singur in apartament/camera de hotel fara sa deranjeze pe nimeni? E inevitabil sa-l lasati singur chiar daca e pentru scurt timp. De exemplu, in multe tari animalele nu sunt acceptate in locuri publice, restaurante, supermarket-uri... E important sa tineti cont de faptul acesta, inclusiv pentru propia libertate al animalului. A calatori cu animalul dvs. trebuie sa fie o placere si nu o obligatie.
Care sunt activitatiile pe care doriti sa le faceti in perioada de vacanta? De exemplu: Daca planificati sa stati mult la plaja, este important sa va informati daca "prietenul" dvs. este acceptat pe plaja (plaja care perimte animale de companie). Daca va plac activitatiile culturale sau nautice, va sfatuim sa le planificati in asa mod in cat sa nu trebuiasca sa va lasati "prietenul" singur mult timp. Stim ca cele mai bune activitati sunt plimbariile care in acelasi timp a ajuta sa descoperiti natura, si de ce sa nu o descoperiti alaturi de "prietenul cel mai bun"!
In alte cuvinte, daca dvs decideti sa va aduceti toata familia in vacanta, va rugam sa planificati bine toate activitatiile care vor fi desfasurate. Prietenul dvs. va, va multumi lucrul acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu